Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 1 eggplant (approx. 400 g), cut into pieces (approx. 2 cm)
- ¼ tsp salt, plus extra for sprinkling
- 25 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 garlic clove
- 2 tsp tomato paste
- 1 - 2 dashes Tabasco® sauce
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 250 g cherry tomatoes
- 1 pinch sugar
- 300 g tempeh (marinated or plain), cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 4 slices toast
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2070.1 kJ / 492.9 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 33.4 g
- Vezels
- 7.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggplant with burghul
55min
Baked beans
13 Std. 25 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Sweet and sour tempeh
50min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Chilli con tempeh
20 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Mushroom stroganoff
20 min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Millet cashew stir-fry
30min
Tofu scramble
25 min