Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g dried navy beans (see Tips)
- water, for soaking
Walnut pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 50 g walnuts
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 100 g olive oil
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Slow cooked beans
- 20 g olive oil
- 3 garlic cloves, cut into halves
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 120 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 60 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 200 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g tomato passata
- 2 tsp dried oregano
- crusty bread, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3294.3 kJ / 784.4 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 59.4 g
- Vetten
- 442.4 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 19.1 g
- Natrium
- 1915 mg
Alternatieve recepten
Risotto verde
45min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25 min
Asparagus risotto
40min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 Min
Mushroom stroganoff
20 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min