Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g dried navy beans (see Tips)
- water, for soaking
Walnut pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 50 g walnuts
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 100 g olive oil
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Slow cooked beans
- 20 g olive oil
- 3 garlic cloves, cut into halves
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 120 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 60 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 200 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g tomato passata
- 2 tsp dried oregano
- crusty bread, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3294.3 kJ / 784.4 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 59.4 g
- Vetten
- 442.4 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 19.1 g
- Natrium
- 1915 mg
Alternatieve recepten
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3h 5 min
Three-bean shepherd's pie
26h
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24 Std. 40 Min
Tempeh bolognaise
30 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Baked beans
13 Std. 25 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Eggplant rotolo
1h 40min
Zucchini tortillas with falafel
25h 30 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min