
Apparaten en Accessoires
Savoury tofu quiche
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 30min
8 portions
Ingrediënten
Pastry
-
spelt flour230 g
-
plain flour plus extra for dusting60 g
-
salt¼ tsp
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
dairy free margarine100 g
-
almond milk100 g
Filling
-
cherry tomatoes cut into halves (optional)100 g
-
canned baby beetroot drained and cut into pieces (1 cm - see Tips)100 g
-
garlic cloves2
-
leek white part only, cut into pieces150 g
-
olive oil30 g
-
firm tofu cut into pieces (3 cm)350 g
-
almond milk150 g
-
nutritional yeast2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
onion salt3 tsp
-
dried basil3 tsp
-
frozen broad beans thawed and shelled100 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing1 sprig
Voeding per 1 portion
Calorieën
327.6 kcal /
1376.1 kJ
Eiwitten
13.6 g
Vetten
17.6 g
Koolhydraten
25.8 g
Vezels
6.9 g
Verzadigd vet
3.4 g
Natrium
808.4 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Viva la Vegan
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland