Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 230 g spelt flour
- 60 g plain flour, plus extra for dusting
- ¼ tsp salt
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 100 g dairy free margarine
- 100 g almond milk
Filling
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves (optional)
- 100 g canned baby beetroot, drained and cut into pieces (1 cm - see Tips)
- 2 garlic cloves
- 150 g leek, white part only, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 350 g firm tofu, cut into pieces (3 cm)
- 150 g almond milk
- 2 tsp nutritional yeast
- 2 pinches ground black pepper
- 3 tsp onion salt
- 3 tsp dried basil
- 100 g frozen broad beans, thawed and shelled
- 1 sprig fresh basil, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1376.1 kJ / 327.6 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 808.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan tiramisu
3 Std. 20 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Vegetable pilaf
1 Std.
Breakfast sausages
1h 5 min
Sweet potato lasagne
1h 20 min
Mixed mushroom burgers
50 Min
Leek quiche
1h 20 min
Pea and garden mint fritters
25p
Thai tofu and sweet potato cakes
30p
Vegan custard
15 dk
Sweet and sour tempeh
50 Min