Compatibele versies
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soused cucumber
- 50 g apple cider vinegar
- 1 tbsp white sugar
- 1 long red chilli, cut into slices
- 1 tbsp poppy seeds
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g Lebanese cucumber, peeled or sliced into ribbons (3 mm thick)
Patties
- 90 g brown onion
- 1 garlic clove
- olive oil, for frying
- 1 tbsp chia seeds
- 100 g raw beetroots, peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 tbsp pumpkin seeds
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 tbsp chickpea (besan) flour
- 1 - 2 tsp ground smoked paprika (optional)
- 1 tsp liquid smoke seasoning (optional - see Tips)
Assembly
- 180 g sour cream
- 3 tsp horseradish cream
- 6 slider buns (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1836.7 kJ / 437.3 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 28.6 g
- Vetten
- 27.4 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 13.2 g
- Natrium
- 813 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil bolognese
30min
Black bean enchiladas
1h 20 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Freekeh and broad bean salad
2h 30 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Pea and garden mint fritters
25 min