Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 red capsicum, cut into strips (0.5 x 5 cm)
- 1 yellow capsicum, cut into strips (0.5 x 5 cm)
- 2 carrots, cut into strips (0.5 x 5 cm)
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 1 tsp salt
- 3 tbsp coconut oil (liquid state)
- 80 g shelled unsalted pistachio nuts
- 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 4 sprigs fresh oregano, leaves only
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 100 g quinoa
- 120 g brown basmati rice
- 80 g wild rice
- 1000 g filtered water
- 1 tsp ground turmeric
- 1 cinnamon quill
- 3 whole cloves
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 1 lime, juiced, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2697.3 kJ / 642.2 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 71.1 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 20.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet potato lasagne
1h 20min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Mediterranean capsicums
2h
Hearty lentil chilli
50min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Vegetable pilaf
1h
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Rendang curry
30min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Caribbean curry
40min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min