Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g red onion, cut into halves
of 200 g brown onion, cut into halves - 20 g garlic cloves
- 1 fresh red chilli, deseeded, if preferred, adjust to taste
- 10 g olive oil
-
750
g tomatoes, cut into pieces
of 750 g canned whole tomatoes - 200 g mixed capsicum (e.g. red and green), cut into thin strips (approx. 2 cm long)
- 1 - 1 ½ tsp salt
- 150 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 500 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 800 g before draining)
-
6
vegetarian soy and mushroom sausages (450-600 g)
of 6 vegetarian sausages of your choice -
3 - 4
sprigs fresh coriander, leaves only
of 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1745 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 13.3 g
Alternatieve recepten
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 Min
Black bean enchiladas
1h 20min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Vegetarian chilli
35 min
Tex-mex vegetable stew
1h 15 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 Std. 5 Min
Vegetable pilaf
1 Std.
Potato and green pea curry
50 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min