Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g red onion, cut into halves
of 200 g brown onion, cut into halves - 20 g garlic cloves
- 1 fresh red chilli, deseeded, if preferred, adjust to taste
- 10 g olive oil
-
750
g tomatoes, cut into pieces
of 750 g canned whole tomatoes - 200 g mixed capsicum (e.g. red and green), cut into thin strips (approx. 2 cm long)
- 1 - 1 ½ tsp salt
- 150 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 500 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 800 g before draining)
-
6
vegetarian soy and mushroom sausages (450-600 g)
of 6 vegetarian sausages of your choice -
3 - 4
sprigs fresh coriander, leaves only
of 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1745 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 13.3 g
Alternatieve recepten
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Three-bean shepherd's pie
26h
Vegetable lasagne
1h 35min
Vegetable chilli
50 min
Vegetarian chilli
35 min
Lentil moussaka
3h 30min
Potato and green pea curry
50 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1sa
Pulse and pumpkin curry
30 min
Chilli con tempeh
20min
Ricotta patties with chilli lime corn
1sa 20 dk
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min