Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g rindless bacon rashers, finely sliced
- 40 g vegetable oil
- 1 large onion, cut into wedges
- 3 garlic cloves
- 2 fresh long red chillies, trimmed and deseeded
- 100 g red quinoa
- water, to soak
- 1800 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g pearl barley
- 100 g puy lentils
- 100 g pearl couscous
- 50 g salted butter
- 250 g frozen peas
- 8 sprigs fresh mint, leaves only, roughly torn
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3273.8 kJ / 782.5 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 86.8 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 15.7 g
- Natrium
- 369.3 mg
Alternatieve recepten
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Mushroom and kale risotto
55 min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Ancho chilli and black bean stew
40 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Yellow Curry noodle soup
20 min
Hoisin tofu with brown rice
50 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min