Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g rindless bacon rashers, finely sliced
- 40 g vegetable oil
- 1 large onion, cut into wedges
- 3 garlic cloves
- 2 fresh long red chillies, trimmed and deseeded
- 100 g red quinoa
- water, to soak
- 1800 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g pearl barley
- 100 g puy lentils
- 100 g pearl couscous
- 50 g salted butter
- 250 g frozen peas
- 8 sprigs fresh mint, leaves only, roughly torn
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3273.8 kJ / 782.5 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 86.8 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 15.7 g
- Natrium
- 369.3 mg
Alternatieve recepten
Tuscan bean soup
40min
Warm satay bowl
1h 10min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Lentil moussaka
3h 30min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 Min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min