Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g rindless bacon rashers, finely sliced
- 40 g vegetable oil
- 1 large onion, cut into wedges
- 3 garlic cloves
- 2 fresh long red chillies, trimmed and deseeded
- 100 g red quinoa
- water, to soak
- 1800 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g pearl barley
- 100 g puy lentils
- 100 g pearl couscous
- 50 g salted butter
- 250 g frozen peas
- 8 sprigs fresh mint, leaves only, roughly torn
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3273.8 kJ / 782.5 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 86.8 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 15.7 g
- Natrium
- 369.3 mg
Alternatieve recepten
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 godz. 40 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10min
Beetroot risotto
35min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Risotto verde (TM6)
30min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45min
Delicious coconut dhal (6 months+)
30min