Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g cauliflower, cut into florets, reserving the smaller, more tender leaves.
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 red onion, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded (if preferred), plus extra sliced to garnish
- 10 g coconut oil
- 190 g tri-colour quinoa, rinsed
- 120 g coconut cream
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 25 g tamari (see Tips)
- 50 g crunchy peanut butter (see Tips)
- 300 g green beans, cut into thirds
- lime juice, freshly squeezed, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3415.7 kJ / 816.4 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 100.6 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 19.2 g
- Vezels
- 17.6 g
- Natrium
- 806.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30p
JJ's curry powder
30p
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Mushroom and kale risotto
55min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Sweet potato korma with crispy potato skins
55min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25p
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25p
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Chicken laksa
30p
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.