Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g cauliflower, cut into florets, reserving the smaller, more tender leaves.
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 red onion, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded (if preferred), plus extra sliced to garnish
- 10 g coconut oil
- 190 g tri-colour quinoa, rinsed
- 120 g coconut cream
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 25 g tamari (see Tips)
- 50 g crunchy peanut butter (see Tips)
- 300 g green beans, cut into thirds
- lime juice, freshly squeezed, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3415.7 kJ / 816.4 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 100.6 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 19.2 g
- Vezels
- 17.6 g
- Natrium
- 806.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb sausage ragu
30min
Mushroom and kale risotto
55min
Gwinganna biryani (TM6)
25 Std. 20 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Chicken laksa
30min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min