Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted cauliflower
- 1 large cauliflower (approx. 865 g), with leaves
- extra virgin olive oil spray
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves torn into large pieces
- 3 tbsp nuts and/or seeds of choice
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp paprika
- ½ tsp garlic powder
- 1 tsp ground cumin
Parsley sauce
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 pieces lemon zest, cut into 4 cm strips, no white pith
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ - 1 lemon, juice only, to taste
- sea salt, to season
Cauliflower hommus
- 1 garlic clove
- 4 ice cubes
- 50 g extra virgin olive oil
- 80 g tahini
- ½ - 1 lemon, juice only, to taste
- sea salt, to taste
- black sesame seeds, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2076 kJ / 494.3 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 44.6 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 785.6 mg
Alternatieve recepten
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Crispy Korean tofu
1h 20min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Mexican corn salad
25min