Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g salt-reduced soy sauce, gluten free
- 90 g honey
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 10 g lime juice
- 500 g fresh boneless salmon fillets
- 65 g doongara rice, brown (see Tips)
- 1000 g water
- 200 g frozen shelled edamame beans
- 2 continental cucumbers (approx. 800 g) , trimmed and cut into ribbons
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp sesame oil
- 1 spring onion/green onion, thinly sliced
- 2 tsp sesame seeds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2130 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 640 mg
Alternatieve recepten
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 Min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min