Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g salt-reduced soy sauce, gluten free
- 90 g honey
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 10 g lime juice
- 500 g fresh boneless salmon fillets
- 65 g doongara rice, brown (see Tips)
- 1000 g water
- 200 g frozen shelled edamame beans
- 2 continental cucumbers (approx. 800 g) , trimmed and cut into ribbons
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp sesame oil
- 1 spring onion/green onion, thinly sliced
- 2 tsp sesame seeds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2130 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 640 mg
Alternatieve recepten
Chicken gyros with tzatziki
30min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1 Std. 10 Min
Mini chicken kyivs
45min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Mushroom and kale risotto
55min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min