Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g salt-reduced soy sauce, gluten free
- 90 g honey
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 10 g lime juice
- 500 g fresh boneless salmon fillets
- 65 g doongara rice, brown (see Tips)
- 1000 g water
- 200 g frozen shelled edamame beans
- 2 continental cucumbers (approx. 800 g) , trimmed and cut into ribbons
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp sesame oil
- 1 spring onion/green onion, thinly sliced
- 2 tsp sesame seeds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2130 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 640 mg
Alternatieve recepten
Herby potato salad with crisp topping
50 min
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
Egg Salad Sandwiches
35 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Crunchy broccoli salad with speck
10min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min