Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into halves
- 6 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic clove
- 2 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 4 sprigs fresh coriander, stems and leaves
- 1 tbsp lemon juice
- 2 tsp honey
- 1 tbsp soy sauce
- 2 tbsp olive oil
- ½ tsp Szechuan peppercorns
- 1 tsp Chinese five spice
- 120 g raw cashew nuts
- 2 pinches sea salt
- 1500 g hot water
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx.125g each)
- 150 g bok choy, cut into wedges
- 150 g zucchini, cut into batons (1 x 7 cm)
- 180 g dried udon noodles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5321.5 kJ / 1271.9 kcal
- Eiwitten
- 105.5 g
- Koolhydraten
- 53.6 g
- Vetten
- 72.7 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 3778.4 mg
Alternatieve recepten
Prawn noodle curry
10 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Korean Bo ssam
29h 20 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 Std. 40 Min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Chicken laksa
30 min