
Apparaten en Accessoires
Ginger salmon udon with spiced cashews
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh long red chilli deseeded if preferred and cut into halves1 ½
-
piece fresh ginger peeled6 cm
-
garlic clove2
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds2
-
fresh coriander stems and leaves4 sprigs
-
lemon juice1 tbsp
-
honey2 tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
olive oil2 tbsp
-
Szechuan peppercorns½ tsp
-
Chinese five spice1 tsp
-
raw cashew nuts120 g
-
sea salt2 pinches
-
hot water1500 g
-
fresh boneless salmon fillets (approx.125g each)4
-
bok choy cut into wedges150 g
-
zucchini cut into batons (1 x 7 cm)150 g
-
dried udon noodles180 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
1271.9 kcal /
5321.5 kJ
Eiwitten
105.5 g
Vetten
72.7 g
Koolhydraten
53.6 g
Vezels
4.9 g
Verzadigd vet
13 g
Natrium
3778.4 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Complete layered meals
12 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland