Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g red quinoa, rinsed and drained
- water, to soak
- 50 g Thai red curry paste (see Tips)
- 4 makrut lime leaves, stalk removed and torn into pieces
- 4 sprigs fresh coriander, stems (1 cm of the stem) and roots, leaves reserved
- 60 g coconut milk, plus an extra 1 tbsp
- 600 g boneless snapper fillets, cut into portions (approx. 2 cm thickness - see Tips)
- 500 g sweet potato, peeled and cut into slices (1 cm thick)
- 1 lime, juiced
- 300 g Chinese broccoli, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 long red chilli, thinly sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1470 kJ / 352.5 kcal
- Eiwitten
- 36.5 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 770 mg
Alternatieve recepten
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 Min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Chicken laksa
30min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Mushroom and kale risotto
55min
Indonesian white spice paste
35min