Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g red quinoa, rinsed and drained
- water, to soak
- 50 g Thai red curry paste (see Tips)
- 4 makrut lime leaves, stalk removed and torn into pieces
- 4 sprigs fresh coriander, stems (1 cm of the stem) and roots, leaves reserved
- 60 g coconut milk, plus an extra 1 tbsp
- 600 g boneless snapper fillets, cut into portions (approx. 2 cm thickness - see Tips)
- 500 g sweet potato, peeled and cut into slices (1 cm thick)
- 1 lime, juiced
- 300 g Chinese broccoli, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 long red chilli, thinly sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1470 kJ / 352.5 kcal
- Eiwitten
- 36.5 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 770 mg
Alternatieve recepten
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Lamb biryani with vegetable curry
1 Std. 30 Min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Chicken laksa
30 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min