Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grain free wraps
- 150 g Parmesan, cut into pieces (3 cm)
- 160 g milk
- 60 g extra virgin olive oil, plus extra to fry
- 1 egg
- 170 g arrowroot flour
- 1 tsp sea salt
Filling
- ½ zucchini (approx 150 g), trimmed
- 1 carrot (approx 150 g), peeled and trimmed
- 50 g red onion
- 20 g extra virgin olive oil
- 800 g can kidney beans, rinsed and drained
- 100 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tomatoes, diced
- guacamole, to serve (see Tip)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- 1 lime, cut into wedges
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2059.8 kJ / 492.3 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 53.8 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 1178.3 mg
Alternatieve recepten
Feta, spinach and potato frittata
1h
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Bacon and spring onion potato salad
1h 5min
Aussie potato salad
1h 30min
Warm wasabi potato salad
30min
Mediterranean pasta salad
50min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Creamy tomato and feta pasta
35min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
Brown rice salad
40min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h