Compatibele versies
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g hazelnuts
- 25 g shelled pistachios
- 1 tbsp sesame seeds
- 3 tsp coriander seeds
- 2 ½ tsp brown sugar
- ¾ tsp ground cinnamon
- ¾ tsp ground cardamom
- 625 g full cream milk
- 125 g coconut milk, reduced fat
- 90 g honey
- 250 g water
- 110 g polenta, white
- 300 g rhubarb, trimmed and cut into 5 cm pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1692.5 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 50.8 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 74.3 mg
Alternatieve recepten
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 Std. 35 Min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 Min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1sa
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45 Min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 Min
Prawn salad with horseradish cream
1sa
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 Min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 Std. 50 Min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Pickled vegetables
745 Std.
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2h 10min