Compatibele versies
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g plum tomato, firm, whole that fit through feeder tube (2 tomatoes)
-
150
g iceberg lettuce, thickest part of
the core removed, cut into 3-4 wedges to fit
through feeder tube - 70 g onion, cut into halves vertically
- 130 g leek, cut into pieces to fit through feeder tube
- 180 g mixed capsicum, cut into 4 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g button mushrooms (approx. 6-7 mushrooms), whole, stems removed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 150 g Emmental cheese, cut into pieces to fit through feeder tube
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ lemon, peel only, no white pith
- 150 g crème fraîche
- 1 tbsp Dijon mustard
- 40 g olive oil
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 - 3 pinches ground cayenne pepper
- 6 tortillas
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1268.4 kJ / 303.2 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 407.4 mg
Alternatieve recepten
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
NZ mustard sauce
15min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Geen beoordelingen
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter TM6)
1h 40min
Potato pancakes
45min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Hidden veg sausage rolls
45min
Low carb gluten free lamb lasagne
1h 40min
Best ever carrot cake
1h 35 min