Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggs
- 6 eggs, chilled, straight from the fridge
- water, to fill to 1L mark
Easter cookies
- 100 g pouring (whipping) cream
- 100 g plain flour, plus extra to dust
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp sea salt
Herb sauce
- 1 bunch fresh parsley, leaves only (approx. 20 g)
- 1 bunch fresh chives, finely sliced (approx. 10 g)
- 200 g crème fraîche
- 30 g milk
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 10 g pure maple syrup
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 tsp caviar (optional)
- watercress leaf, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1362.1 kJ / 324.3 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 602.2 mg
Alternatieve recepten
Brown rice
50min
Rye kaiser rolls
26h 30min
Chile con queso cob loaf
40min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20min
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Geen beoordelingen
Pasta e fagioli
26 godz.
Traditional Gugelhupf
2h 55min
Traditional Kaiser rolls
26 Std. 35 Min
Orange Campari marmalade
1h 35 min
Cheeseburger focaccia
2h 15min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 min