Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggs
- 6 eggs, chilled, straight from the fridge
- water, to fill to 1L mark
Easter cookies
- 100 g pouring (whipping) cream
- 100 g plain flour, plus extra to dust
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp sea salt
Herb sauce
- 1 bunch fresh parsley, leaves only (approx. 20 g)
- 1 bunch fresh chives, finely sliced (approx. 10 g)
- 200 g crème fraîche
- 30 g milk
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 10 g pure maple syrup
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 tsp caviar (optional)
- watercress leaf, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1362.1 kJ / 324.3 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 602.2 mg
Alternatieve recepten
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Celery salt
20 Min
Eggs Benedict and corn muffins
1 Std. 15 Min
Crème Caramel
3h 50min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 Std. 25 Min
Hugo Spritz
25 godz. 10 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 godz. 15 min
Fruit sauce (coulis)
10 Min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Cheat's Kaiser rolls
2hod. 30min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
Easy citrus pie
1 godz.