![Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/caa683845223d7b9aed9da3cd8dbf03b/Derivates/99bb907d92dd44ec23e96ad3f3e4bd30fa76a465.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
All-Purpose Gluten Free Flour
- 200 g quinoa, white
- 100 g chia seeds
- 200 g cornstarch
- 100 g arrowroot flour
Cupcakes
- 2 lemons
- 100 g sugar
- 4 eggs, large
- 140 g vegetable oil
- 115 g Greek yogurt
- 1 tbsp poppy seeds
- 1 tsp xanthan gum
- 1 tsp dried instant yeast
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp baking soda
- ⅛ tsp salt
- 60 g powdered sugar
- 1 tbsp whole milk
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1653.3 kJ / 395.2 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 50.7 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 135.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20min
Tomato and Feta Pasta
50min
Grated Carrot Salad
10min
Red Velvet Waffle
20min
Wakame Butter
Geen beoordelingen
Musubi a Hawaiian Snack
30min
Brisket Burrito
1h 30min
Eggnog Snickerdoodles
1h
Lemon slush
10min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25min
Chocolate Cookie Churros
2h