
Apparaten en Accessoires
Smoked mussels with Pernod sauce
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
garlic cloves2
-
eschalots peeled and cut into halves80 g
-
salted butter50 g
-
fennel trimmed and cut into thin slices200 g
-
Pernod® (see Tips)50 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves roughly chopped, to serve1 - 2 sprigs
Voeding per 4 portions
Calorieën
1658.3 kcal /
6965 kJ
Eiwitten
165.7 g
Vetten
82.4 g
Koolhydraten
59.7 g
Vezels
8.4 g
Verzadigd vet
42.3 g
Natrium
5869.4 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland