Smoked mussels with Pernod sauce

Smoked mussels with Pernod sauce

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • mussels scrubbed and debearded
    1000 g
  • garlic cloves
    2
  • eschalots peeled and cut into halves
    80 g
  • salted butter
    50 g
  • fennel trimmed and cut into thin slices
    200 g
  • Pernod® (see Tips)
    50 g
  • pouring (whipping) cream
    50 g
  • salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • fresh flat-leaf parsley leaves roughly chopped, to serve
    1 - 2 sprigs

Voeding per 4 portions

Calorieën 1658.3 kcal / 6965 kJ
Eiwitten 165.7 g
Vetten 82.4 g
Koolhydraten 59.7 g
Vezels 8.4 g
Verzadigd vet 42.3 g
Natrium 5869.4 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...