Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g mussels, scrubbed and debearded
- 2 garlic cloves
- 80 g eschalots, peeled and cut into halves
- 50 g salted butter
- 200 g fennel, trimmed and cut into thin slices
- 50 g Pernod® (see Tips)
- 50 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves roughly chopped, to serve
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 6965 kJ / 1658.3 kcal
- Eiwitten
- 165.7 g
- Koolhydraten
- 59.7 g
- Vetten
- 82.4 g
- Verzadigd vet
- 42.3 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 5869.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Baked masala fish
1 Std. 15 Min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Salt-free arrabbiata sauce
25 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4h 50min
Gin-cured ocean trout salad
30 Std. 20 Min
Tom kha prawns
25 Min
Fish soup
40min