Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g mussels, scrubbed and debearded
- 2 garlic cloves
- 80 g eschalots, peeled and cut into halves
- 50 g salted butter
- 200 g fennel, trimmed and cut into thin slices
- 50 g Pernod® (see Tips)
- 50 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves roughly chopped, to serve
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 6965 kJ / 1658.3 kcal
- Eiwitten
- 165.7 g
- Koolhydraten
- 59.7 g
- Vetten
- 82.4 g
- Verzadigd vet
- 42.3 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 5869.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 dk
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1 Std.
Mussels in coconut milk
25 Min
Asian-style mussels
30min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1ωρ. 5 λεπτ.
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Traditional crème brûlée
25 Std.