Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh dill, fronds only
- 160 g honey
- ½ tsp paprika
- 2 tsp Dijon mustard
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 200-250 g each), skin on
- oil, for greasing
- 2 lemons, cut into halves (optional)
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 13683.5 kJ / 3258 kcal
- Eiwitten
- 206 g
- Koolhydraten
- 132.7 g
- Vetten
- 217.6 g
- Verzadigd vet
- 45.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 510.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 Std. 30 Min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 20 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Mini pad Thai frittatas
40 Min
Prawn salad with avocado dressing
35 Min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 godz. 45 min
Eggplant rotolo
1h 40min