Apparaten en Accessoires
Smoked honey and dill salmon
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 5min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
fresh dill fronds only2 sprigs
-
honey160 g
-
paprika½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 200-250 g each), skin on4
-
oil for greasing
-
lemons cut into halves (optional)2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portions
Natrium
510.5 mg
Eiwitten
206 g
Calorieën
13683.5 kJ /
3258 kcal
Vetten
217.6 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
45.5 g
Koolhydraten
132.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Fish and mixed vegetable parcels
1u. 15min
Shrimp Scampi
40min
Mixed tomato and labne salad
24u. 20min
Prawn stir-fry
25min
Quinoa salad with mango salsa
1u.
Chilli and garlic prawns
1u. 10min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Fish with ginger lime sauce
35min
Turmeric fish
30min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Chicken pesto pasta
30min