Apparaten en Accessoires
Smoked honey and dill salmon
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 5min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
fresh dill fronds only2 sprigs
-
honey160 g
-
paprika½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 200-250 g each), skin on4
-
oil for greasing
-
lemons cut into halves (optional)2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portions
Natrium
510.5 mg
Eiwitten
206 g
Calorieën
13683.5 kJ /
3258 kcal
Vetten
217.6 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
45.5 g
Koolhydraten
132.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Chicken and almond stir-fry
30min
Turmeric fish
30min
Chicken and mushroom lasagne
1u. 55min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Moroccan chicken with couscous
1u. 5min
Coconut turmeric fish curry
40min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min
Linguine with salmon and herbs
25min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1u.
Simple steamed salmon
30min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min