Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh dill, fronds only
- 160 g honey
- ½ tsp paprika
- 2 tsp Dijon mustard
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 200-250 g each), skin on
- oil, for greasing
- 2 lemons, cut into halves (optional)
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 13683.5 kJ / 3258 kcal
- Eiwitten
- 206 g
- Koolhydraten
- 132.7 g
- Vetten
- 217.6 g
- Verzadigd vet
- 45.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 510.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
4h 30min
Chorizo and squid stew (TM5)
5hod. 30min
Sweet and sour prawns
1h
White fish wrapped in banana leaves
2h 20min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Cod with citrus butter
40min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 Std. 45 Min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2h 15 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min