Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spicy apples
- 4 cooking apple
- 2 tsp vanilla sugar (refer to recipe in The Basic Cookbook)
- 4 star anise
- 4 pinches ground ginger
- 4 whole cloves
- 4 pinches ground cinnamon
Thai broth
- 150 g onions, cut into halves
- 20 - 30 g fresh ginger, cut into thin slices
- 1 fresh chillies, deseeded if preferred
- 15 g olive oil
- 800 g unpeeled raw prawns, with heads and shells removed and reserved
- 1400 g water
- 40 g rice vinegar
- 30 g fish sauce
- 2 whole cloves
- 1 star anise
- 3 pinches salt, adjust to taste
- 3 pinches ground black pepper, adjust to taste
- 80 g dried Chinese egg noodles
- 2 pinches wakame flakes (optioneel)
- 100 g fresh bean sprouts
- 15 fresh coriander leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1242 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Eggplant with burghul
55min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Prawn and mushroom crepes
50min
Thai noodle and seafood salad
50min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Hot and sour prawn soup
45min
Chicken banh mi
4 godz. 35 min
Samke harra
35min
Pasta alla puttanesca
35min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35min