Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g dried rice noodles
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 1 - 2 fresh chillies, trimmed and cut into halves (see Tips)
- 4 sprigs fresh coriander, roots and stalks (see Tips)
- 1 tbsp sesame oil
- 1 jar laksa paste (approx. 220 g - see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 4 whole eggs
- 6 stalks baby bok choy, leaves and stalks separated and cut into pieces (4-5 cm)
- 200 - 250 g firm white fish fillets, cut into pieces (4 cm)
- 400 g coconut milk
- 2 fresh kaffir lime leaves
- 2 skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (4 cm)
- boiling water
- fish sauce, to taste
- lime juice, to taste
- 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices for garnishing
- 2 - 4 tbsp fried shallots, for garnishing
- 100 g bean sprouts, for garnishing
- fresh coriander leaves, for garnishing
- 1 lime, cut into quarters, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2874 kJ / 684.3 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 2094.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai red chicken curry
30 Min
Thai green chicken curry
30 Min
Prawn and chicken laksa
40min
Nasi goreng
40min
Thai Green Curry Chicken
30 Min
Thai green curry paste
10min
Nasi lemak (coconut rice)
20min
Fragrant Asian fish parcels
40min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Chiang Mai noodles
25 Min