Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g dried rice noodles
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 1 - 2 fresh chillies, trimmed and cut into halves (see Tips)
- 4 sprigs fresh coriander, roots and stalks (see Tips)
- 1 tbsp sesame oil
- 1 jar laksa paste (approx. 220 g - see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 4 whole eggs
- 6 stalks baby bok choy, leaves and stalks separated and cut into pieces (4-5 cm)
- 200 - 250 g firm white fish fillets, cut into pieces (4 cm)
- 400 g coconut milk
- 2 fresh kaffir lime leaves
- 2 skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (4 cm)
- boiling water
- fish sauce, to taste
- lime juice, to taste
- 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices for garnishing
- 2 - 4 tbsp fried shallots, for garnishing
- 100 g bean sprouts, for garnishing
- fresh coriander leaves, for garnishing
- 1 lime, cut into quarters, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2874 kJ / 684.3 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 2094.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef rendang
1hod. 55min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Prawn and chicken laksa
40 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Beef rendang
6h 20min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 min
Chiang Mai noodles
25min
Thai green chicken curry
30min
Nasi goreng
40 min