Apparaten en Accessoires
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 15min
4 portions
Ingrediënten
-
vermicelli noodles (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
warm water for soaking
-
garlic cloves70 g
-
oil40 g
-
salt (optioneel)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
rice wine or white wine20 g
-
water700 g
-
medium raw prawns peeled and deveined200 - 250 g
-
green beans200 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices (3 mm) or curled (see Tips), for garnishing50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
16 g
Calorieën
1832 kJ /
438 kcal
Vetten
11 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
66 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Poached eggs
25 Min
Spaghetti carbonara
35 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Pork san choy bau
25 Min
Garlic prawns
25 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Stir-fry beef bowl
35 Min