Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g Chinese vermicelli noodles (made from mung beans or rice)
- warm water, for soaking
- 70 g garlic cloves
- 40 g oil
- ½ tsp salt (optioneel)
- ¼ tsp ground white pepper
- 35 g sugar
- 40 g soy sauce
-
20
g rice wine
of 20 g white wine - 700 g water
- 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 200 gram green beans
- 50 g spring onions/shallots, cut into thin slices (3 mm) or curled (see Tips), for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1832 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Spaghetti carbonara
35 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Garlic prawns
25 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Seafood panzanella
1 godz.
Prawn and noodle stir-fry
25 min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min