Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 - 800 g pork ribs, cut into ribs
- 800 g water, plus extra for boiling
- 3 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut in long pieces
- 1 tbsp potato starch
- ½ tsp white sugar
- ¼ tsp ground white pepper
- ¼ tsp salt
- 2 tbsp Chinese black bean sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 - 2 spring onions/shallots, cut into slices, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3124.2 kJ / 743.9 kcal
- Eiwitten
- 89.4 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 35.3 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 2727.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Braised pork belly
55 min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Spring onion pork ribs
1 godz.
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min