Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g pork ribs, cut in pieces (4 cm)
- 650 g water
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 40 g sugar
- 60 g black vinegar
- 80 g light soy sauce
- 80 g spring onion, cut in pieces (2 cm)
- 30 g fresh ginger slices
- 40 g garlic cloves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1455 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Braised pork belly
55min
Taiwanese three cup chicken
20min
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Sweet and sour pork ribs
40min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Spring onion pork ribs
1u.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1u. 15min