Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g pork ribs, cut in pieces (4 cm)
- 650 g water
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 40 g sugar
- 60 g black vinegar
- 80 g light soy sauce
- 80 g spring onion, cut in pieces (2 cm)
- 30 g fresh ginger slices
- 40 g garlic cloves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1455 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Hong shao rou (braised pork belly)
1óra 15p
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 Min
Braised pork belly
55 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Spring onion pork ribs
1hod.
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min