Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 800 g boneless pork belly, rind on, cut into pieces (5 cm)
- 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 25 g light soy sauce
- 5 g dark soy sauce
- 60 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 - 80 g water (optional - see Tips)
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 8455.2 kJ / 2013.1 kcal
- Eiwitten
- 161.3 g
- Koolhydraten
- 52.9 g
- Vetten
- 131.1 g
- Verzadigd vet
- 48.8 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 2368.1 mg
Alternatieve recepten
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Hong Kong-style roast pork belly
10 godz.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
Braised pork belly
55 min
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min