Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g glutinous rice
- 500 gram water, plus extra for soaking
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 40 g oil
- 10 g sesame oil
- 20 g dried shrimp (see Tip)
- 200 g boneless skinless pork belly, cut into thin strips (5 mm)
- 60 g soy sauce
- ½ tsp icing sugar
- ½ tsp salt (optional)
- 1 sprig fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2519 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20 min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min