Apparaten en Accessoires
Taiwanese sticky rice
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 40min
4 portions
Ingrediënten
-
glutinous rice400 g
-
water plus extra for soaking500 gram
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
oil40 g
-
sesame oil10 g
-
dried shrimp (see Tip)20 g
-
boneless skinless pork belly cut into thin strips (5 mm)200 g
-
soy sauce60 g
-
icing sugar½ tsp
-
salt (optional)½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing1 sprig
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
20.1 g
Calorieën
2519 kJ /
599 kcal
Vetten
21.6 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
80 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Made in Taiwan
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Pork ribs with black bean sauce
2u.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Chai Buey
1u. 45min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Spring onion pork ribs
1u.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3u. 10min
Hong shao rou (braised pork belly)
1u. 15min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min