Apparaten en Accessoires
Taiwanese sticky rice
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 40min
4 portions
Ingrediënten
-
glutinous rice400 g
-
water plus extra for soaking500 gram
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
oil40 g
-
sesame oil10 g
-
dried shrimp (see Tip)20 g
-
boneless skinless pork belly cut into thin strips (5 mm)200 g
-
soy sauce60 g
-
icing sugar½ tsp
-
salt (optional)½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing1 sprig
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
20.1 g
Calorieën
2519 kJ /
599 kcal
Vetten
21.6 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
80 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Made in Taiwan
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Luo bo gao (radish cakes)
25u. 20min
Braised pork belly
55min
Sweet and sour pork ribs
35min
Hong Kong-style roast pork belly
10u.
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Hong shao rou (braised pork belly)
1u. 15min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Yam Rice
45min
Char siu bao pork buns
6u. 35min