Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g glutinous rice
- 500 gram water, plus extra for soaking
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 40 g oil
- 10 g sesame oil
- 20 g dried shrimp (see Tip)
- 200 g boneless skinless pork belly, cut into thin strips (5 mm)
- 60 g soy sauce
- ½ tsp icing sugar
- ½ tsp salt (optional)
- 1 sprig fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2519 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised pork belly
55 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 Min
Hong Kong-style roast pork belly
10 Std.
Radish cakes
1h 5min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min