Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g sweet potato noodles (see Tips)
- hot water, for soaking
- 1 garlic clove
- 3 - 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 fresh shiitake mushrooms
- 50 g pork fillet, cut into pieces
- 1 tsp vegetable oil
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp dark soy sauce
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tbsp white sugar
- 60 g water
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 3596 kJ / 856.2 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 177.7 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 3619.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised pork belly
55 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Rice Wine Chicken
30min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Taiwanese three cup chicken
20min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Taiwanese sticky rice
1h 40 min
Braised Yee Mee
30min