Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g sweet potato noodles (see Tips)
- hot water, for soaking
- 1 garlic clove
- 3 - 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 fresh shiitake mushrooms
- 50 g pork fillet, cut into pieces
- 1 tsp vegetable oil
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp dark soy sauce
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tbsp white sugar
- 60 g water
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 3596 kJ / 856.2 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 177.7 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 3619.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Kung Pao chicken
1h 30min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Rice Wine Chicken
30min
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Lemon Chicken
25min
San bei ji (three cup chicken)
35 min