Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g dried soybeans
- 2250 g water, plus extra to soak and cook
- ½ tsp Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)
- 1 tbsp cornflour
- 1 tbsp water
- 1 tsp vinegar
- 3 tsp soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp red chilli oil (optional)
- fried shallots, to serve
- spring onion/green onion, to serve
- long red chilli, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 233.4 kJ / 55.8 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 2.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 162.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 Min
Madurese Chicken Satay
1h 30min
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50min
Buddha's Delight
55 Min
Mala Bakkwa
4h 35min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Honey ginger tofu with greens
2h 25 min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min