Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- vegetable oil, for greasing
- 150 g gula Melaka, cut in small pieces
- 50 g cane sugar
- 1400 g water
- 20 g mung bean flour
- 110 g rice flour
- 20 g tapioca starch
- 1 tsp alkaline water
- 250 g thick coconut milk
- 50 g hot water
- ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 315 kJ / 75 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 50 mg
Alternatieve recepten
Nasi Lemak
45min
Shallot Oil
25min
Curry Chicken
1h
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Chicken Porridge
1h 10min
Coconut Jelly
3h 15min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20 min
Crispy Ikan Bilis
40min