Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- oil, for greasing
- 2250 g water
- 100 g grated fresh coconut
- 1 tsp salt
- 150 g palm sugar (gula Melaka), chopped in chunks (2 cm)
- 110 g dark brown sugar
- 3 pandan leaves, tied into knots
- 180 g rice flour
- 80 g tapioca starch
- 1 tsp alkaline water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 590 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 godz.
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50 min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2 Std. 40 Min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1 godz.
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 min
Sambal Belacan
10min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1 Std. 5 Min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4hod. 20min
Crispy Ikan Bilis
40 min