Apparaten en Accessoires
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
12 portions
Ingrediënten
-
water400 g
-
small sago rinsed100 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
banana (piasang tanduk), cut in 1-2 cm slices (see tips)400 g
-
coconut milk400 g
-
palm sugar150 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
coconut cream200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
113 mg
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
1017.7 kJ /
243.2 kcal
Vetten
8.1 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
38.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Lemonade
5 min
Bubur Lambuk Terengganu
50 min
Nasi Goreng Kampung
40 min
Kelantan Noodle Soup
40 min
Curry Fish Head
No ratings
Ayam Paprik
30 min
Sambal Kangkung
10 min
Sambal Tumis
1 h 10 min
Ayam Masak Kicap
40 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min
Mee Goreng Mamak
20 min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 min