Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice rolls
- oil, for greasing
- 500 g hot water
- 500 g white rice flour
- 80 g plain flour
- 1250 g water
- 1 tsp salt
Coconut gravy
- 700 g water
- 1000 g whole mackerel (ikan kembong), gutted and descaled
- 50 g shallots
- 4 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 10 g shrimp paste (belacan)
- 3 dried tamarind pieces (asam keping)
- 300 g coconut milk
- 2 tsp sugar, adjust to taste (optioneel)
- 3 tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g long beans, thinly sliced
- 50 g fresh mung bean sprouts
- 1 torch lily (bunga kantan) , bud only, shredded
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4080 kJ / 975 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 125 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 2768 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15 dk
Teh tarik (pulled milk tea)
15 dk
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1j
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 menit
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 menit
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4 Std. 40 Min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20 min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2 Std. 40 Min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1j 10 menit
Tom Yum Goong
30 menit
Masala Squid
25 menit