Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice rolls
- oil, for greasing
- 500 g hot water
- 500 g white rice flour
- 80 g plain flour
- 1250 g water
- 1 tsp salt
Coconut gravy
- 700 g water
- 1000 g whole mackerel (ikan kembong), gutted and descaled
- 50 g shallots
- 4 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 10 g shrimp paste (belacan)
- 3 dried tamarind pieces (asam keping)
- 300 g coconut milk
- 2 tsp sugar, adjust to taste (optioneel)
- 3 tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g long beans, thinly sliced
- 50 g fresh mung bean sprouts
- 1 torch lily (bunga kantan) , bud only, shredded
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4080 kJ / 975 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 125 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 2768 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 dk
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 Min
Tom Yum Goong
30 Min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1sa
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4 Std. 40 Min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 Min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2 Std. 40 Min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1sa
Coconut Jelly
3 Std. 15 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15 Min