Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g fresh ginger, peeled and cut into pieces (approx. 8 cm)
- 20 g sesame oil
- 30 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- 30 g oyster sauce
- 40 g dark brown sugar
- 1000 g chicken winglets
- 250 g jasmine rice
- 1050 g water
- 1 tsp salt
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin strips (approx. 5 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3646.1 kJ / 868.1 kcal
- Eiwitten
- 45.4 g
- Koolhydraten
- 62.1 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1805.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kung Pao chicken
1h 30min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45min
BBQ chicken winglets
1h 15min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Sweet and sour pork ribs
35min
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Pineapple Chicken
1h
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min