Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g fresh ginger, peeled and cut into pieces (approx. 8 cm)
- 20 g sesame oil
- 30 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- 30 g oyster sauce
- 40 g dark brown sugar
- 1000 g chicken winglets
- 250 g jasmine rice
- 1050 g water
- 1 tsp salt
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin strips (approx. 5 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3646.1 kJ / 868.1 kcal
- Eiwitten
- 45.4 g
- Koolhydraten
- 62.1 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1805.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 dk
Hong shao rou (braised pork belly)
1sa 15 dk
Turmeric fried chicken
13h 10min
Wonton soup
1sa
Chinese-style stir-fried vegetables
25 dk
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 dk
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Beef and coconut soup
30 dk
Lemon Chicken
25 dk
San bei ji (three cup chicken)
35min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
BBQ chicken winglets
1sa 15 dk