Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g garlic clove
- 100 g eschalot
- 100 g candlenuts, toasted
- 100 g lemongrass, cut into thin slices
- 50 g fresh ginger, cut into thin slices
- 50 g fresh galangal, cut into thin slices
- 40 g fresh turmeric, cut into pieces
- 125 g vegetable oil
- 125 g water
- 1 tsp sea salt, adjust to taste
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 9682 kJ / 2314.1 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 133.6 g
- Vetten
- 204 g
- Verzadigd vet
- 31.1 g
- Vezels
- 25 g
- Natrium
- 1950.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Indonesian red spice paste
45 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Indonesian green spice paste
40 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 Std. 40 Min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Madurese chicken satay
1h 30min
Curry Mee
30min
Chilli with corn bread
50 min
Indonesian white spice paste
35 min
Cantonese Steamed Fish
40 min