Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g garlic clove
- 100 g eschalot
- 100 g candlenuts, toasted
- 100 g lemongrass, cut into thin slices
- 50 g fresh ginger, cut into thin slices
- 50 g fresh galangal, cut into thin slices
- 40 g fresh turmeric, cut into pieces
- 125 g vegetable oil
- 125 g water
- 1 tsp sea salt, adjust to taste
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 9682 kJ / 2314.1 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 133.6 g
- Vetten
- 204 g
- Verzadigd vet
- 31.1 g
- Vezels
- 25 g
- Natrium
- 1950.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Indonesian green spice paste
40 Min
Indonesian red spice paste
45 Min
Balinese Betutu chicken
5h 35 min
Madurese chicken satay
1h 30min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 Std. 45 Min
Indonesian white spice paste
35 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min