Apparaten en Accessoires
Indonesian yellow spice paste
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
500 g
Ingrediënten
-
garlic clove100 g
-
eschalot100 g
-
candlenuts toasted100 g
-
lemongrass cut into thin slices100 g
-
fresh ginger cut into thin slices50 g
-
fresh galangal cut into thin slices50 g
-
fresh turmeric cut into pieces40 g
-
vegetable oil125 g
-
water125 g
-
sea salt adjust to taste1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 500 g
Natrium
1950.2 mg
Eiwitten
24.3 g
Calorieën
9682 kJ /
2314.1 kcal
Vetten
204 g
Vezels
25 g
Verzadigd vet
31.1 g
Koolhydraten
133.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Indonesian
13 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40min
Indonesian red spice paste
45min
Beef Rendang
1h 35min
Indonesian white spice paste
35min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Madurese Chicken Satay
1h 30min
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Ninguna valoración
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2h 30min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Madurese chicken satay
1h 30min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h