Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g beef chuck steak, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 2 white cardamom pods
- 60 g lemongrass, bruised
- 4 makrut lime leaves
- 2 fresh salam leaves
- ½ tsp ground coriander
- 1 tsp Beef stock paste
- 10 g sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1200 g water
- 200 g potatoes, cut in cubes (2 cm)
- 100 g full cream milk
- 100 g coconut milk
- 2 tomatoes, cut in cubes (2 cm), to serve
- 30 g ketjap manis, to serve
- 2 limau (limes), juice only, to serve
- 30 g emping cracker (melinjo cracker), to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2255.8 kJ / 539.1 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 2196 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai red chicken curry and rice
40 Min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Indonesian yellow spice paste
40 Min
Japanese sizzling hotplate tofu
45 Min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Madurese chicken satay
1 Std. 30 Min
Tamarind whiskey Sour
Geen beoordelingen
Indonesian red spice paste
45 Min
Dan dan mian (dandan noodles)
1j 10 menit
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 Min
Indonesian white spice paste
35 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min