Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 10 g vegetable oil
- 300 g Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 156.3 kJ / 37.2 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 320.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mapo tofu
15min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Braised Yee Mee
30 min
Hand Ripped Cabbage
20min
Stir fried broccoli with carrot
15min