Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g dried shiitake mushrooms, sliced
- hot water, to cover
- 100 g beef, partially frozen, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, peeled
- 2 spring onions/green onions, cut into thirds (green parts finely sliced and reserved)
- 10 g Chinese cooking wine
- 20 g soy sauce
- ½ tsp ground white pepper
- 10 g sesame oil
- 20 g vegetable oil, plus an extra 4 tablespoons for frying
- 300 g water
- ½ tsp Chicken stock paste
- 20 g cornflour
- 5 g dark soy sauce
- 5 g caster sugar
- 20 g oyster sauce
- extra virgin olive oil, to grease
- 260 g Japanese egg tofu, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)
- 2 eggs, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1455.4 kJ / 347.9 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 27.7 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 557.5 mg
Alternatieve recepten
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 Min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 dk
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Mala Bakkwa
4 Std. 35 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Potato Peratal
40 dk
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h