Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g dried shiitake mushrooms, sliced
- hot water, to cover
- 100 g beef, partially frozen, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, peeled
- 2 spring onions/green onions, cut into thirds (green parts finely sliced and reserved)
- 10 g Chinese cooking wine
- 20 g soy sauce
- ½ tsp ground white pepper
- 10 g sesame oil
- 20 g vegetable oil, plus an extra 4 tablespoons for frying
- 300 g water
- ½ tsp Chicken stock paste
- 20 g cornflour
- 5 g dark soy sauce
- 5 g caster sugar
- 20 g oyster sauce
- extra virgin olive oil, to grease
- 260 g Japanese egg tofu, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)
- 2 eggs, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1455.4 kJ / 347.9 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 27.7 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 557.5 mg
Alternatieve recepten
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 dk
Vegan strawberry ice cream
5 min
Vegan Strawberry Ice Cream
5 min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
45min
Stir Fried Potato Shreds
Geen beoordelingen
Black rice pudding
25hod. 5min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35min
Nyonya curry chicken bun
2 godz. 45 min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 dk
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 dk
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20min