Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g fresh bird's eye chillies, trimmed
- 20 g garlic cloves
- 20 g fresh ginger, peeled
- 1 stalk lemongrass, white part only
- 30 g rice wine vinegar
- 30 g palm sugar
- 1 tsp salt
- 1 lime, zested (no white pith) and juiced (approx. 30 g juice)
- 1 ½ tbsp peanut oil
- Voeding
- per 210 g
- Calorieën
- 1707.5 kJ / 408.1 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 2348.4 mg
Alternatieve recepten
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 Min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1j
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 dk
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1j 15 menit
Nyonya Spice Paste
15 dk
Tom Yum Paste
45 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Sambal chilli
35 Min
Chicken Rendang
45 Min