Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 1175 kJ / 279.8 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 20.4 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 156 mg
Alternatieve recepten
Sautéed chicken strips
15 dk
Browned Beef Cubes (Well Done)
15 dk
Browned onions (200 g)
20p
Browned beef cubes (well done)
15 dk
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25p
Browned eschalots (250-350 g)
25p
Browned beef strips
15 dk
Caramelised onions (400-500 g)
25p
Browned beef cubes (medium)
15 dk
Sautéed chicken cubes
15 dk
Sautéed capsicum (200 g)
15 dk
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 dk