Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prawn filling
- 180 g medium-sized prawns, deshelled and patted dry with kitchen towel
- ½ tsp salt
- ¾ tsp sugar
- ¾ tsp white pepper powder
- 1 ½ tsp potato starch
- 1 egg white
- 2 tsp toasted sesame oil
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
Dumpling skin
- 80 g wheat starch
- 80 g potato starch
- 10 g purple sweet potato powder
- 670 g water
- 1 tsp vegetable oil, for greasing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 243 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 169 mg
Alternatieve recepten
Prep-ahead layered chicken, eggs and salmon
25min
Tuna Deviled Eggs
40 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Maple Taffy on Shaved Ice (Maple Taffy on "Snow")
30 Min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 Min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Wolf Herring Fish Dumplings
30 Min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 Std. 50 Min
Fresh Prawn Paste
1小时 20 分钟
Slow Cooked Potatoes (TM6)
45 Min
Cooking gnocchi or pasta
35 Min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h