Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prawn filling
- 180 g medium-sized prawns, deshelled and patted dry with kitchen towel
- ½ tsp salt
- ¾ tsp sugar
- ¾ tsp white pepper powder
- 1 ½ tsp potato starch
- 1 egg white
- 2 tsp toasted sesame oil
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
Dumpling skin
- 80 g wheat starch
- 80 g potato starch
- 10 g purple sweet potato powder
- 670 g water
- 1 tsp vegetable oil, for greasing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 243 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 169 mg
Alternatieve recepten
Chinese Chicken Salad Dressing
10min
Molten Lava Cake
45min
Piggy buns
2h
Red Thai Curry Paste
25min
Browning 8.5 oz Shallots
25min
Braised Rice Wine Fish
20min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1h 20min
Pork Balls
20min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1h
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Pork and prawn dumplings
55min