Avocado with Egg and Salmon Tartare

Avocado with Egg and Salmon Tartare

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding 30min
Totaal 50min
6 portions

Ingrediënten

  • large eggs chilled, straight from the refrigerator
    6
  • water to fill to the 1L mark
  • dill, fresh leaves only
    2 sprigs
  • salmon fillet, fresh, skinless cut into pieces
    250 g
  • freshly squeezed lemon juice
    20 g
  • extra virgin olive oil
    5 g
  • red peppercorn, dried divided
    1 tsp
  • sea salt
    ½ tsp
  • avocados
    3
  • microgreens to garnish
  • white bread, in square, sliced, for toasting
    6 slices

Voeding per 1 portion

Calorieën 376.2 kcal / 1580.1 kJ
Eiwitten 20.6 g
Vetten 24.1 g
Koolhydraten 16.5 g
Vezels 7.3 g
Verzadigd vet 4.7 g
Natrium 457.9 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...