![Avocado with Egg and Salmon Tartare Avocado with Egg and Salmon Tartare](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/52787766-df48-4264-bce8-b23ea08a0cd9/Derivates/1db6b5d3-fe1f-42ae-91b1-6521fdf0cb2e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 large eggs, chilled, straight from the refrigerator
- water, to fill to the 1L mark
- 2 sprigs dill, fresh, leaves only
- 250 g salmon fillet, fresh, skinless, cut into pieces
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 5 g extra virgin olive oil
- 1 tsp red peppercorn, dried, divided
- ½ tsp sea salt
- 3 avocados
- microgreens, to garnish
- 6 slices white bread, in square, sliced, for toasting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1580.1 kJ / 376.2 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 457.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 Std. 50 Min
Cheese Arepas
50 Min
Triple layer bundt cake
1 Std. 30 Min
Floating islands
1 Std.
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35min
Pink Moon Milk
10 Min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 Std.
Fresh Tomatillo Salsa
30min
Scroll bundt cake
2 Std. 40 Min
Shrimp and Potato Boil
40min
Greek Walnut Cake "Karidopita"
1h 15min