Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 85 g zucchini, ends trimmed
- 60 g yellow summer squash, ends trimmed
- 140 g carrots, peeled
- 45 g extra virgin olive oil, divided
- 3 garlic cloves, thinly sliced
- 5 cm ginger, fresh, peeled, thinly sliced
- 115 g shiitake mushroom, fresh, thinly sliced
- 1 tbsp Chinese five-spice powder, plus extra to season veggies, to taste
- 4 green onions, trimmed, cut on bias
- 1 tsp salt, to taste
- 230 g beef skirt, thinly sliced (0.5 cm/¼ in.)
- 60 g hoisin sauce
- 2 tsp sesame oil
- 140 g baby spinach, fresh
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2712.9 kJ / 648.4 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 43.7 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 647.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Detox Water (Flat Belly) (TM5/6 Metric)
25 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Southern Potato Salad
1 Std. 15 Min
Browning Pork Cubes
15min
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30 Min
Coconut Milk Yogurt
13h
Sautéing Turkey Cubes
Geen beoordelingen
Tamales Oaxaqueños
2 godz. 40 min
Shredded Jerk Chicken
1 Std. 55 Min
Vegetable liquid stock (TM5)
3h 15min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 Min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 Min