Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 85 g zucchini, ends trimmed
- 60 g yellow summer squash, ends trimmed
- 140 g carrots, peeled
- 45 g extra virgin olive oil, divided
- 3 garlic cloves, thinly sliced
- 5 cm ginger, fresh, peeled, thinly sliced
- 115 g shiitake mushroom, fresh, thinly sliced
- 1 tbsp Chinese five-spice powder, plus extra to season veggies, to taste
- 4 green onions, trimmed, cut on bias
- 1 tsp salt, to taste
- 230 g beef skirt, thinly sliced (0.5 cm/¼ in.)
- 60 g hoisin sauce
- 2 tsp sesame oil
- 140 g baby spinach, fresh
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2712.9 kJ / 648.4 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 43.7 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 647.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Maple-glazed Carrots
45 Min
White Pesto Pasta (Metric)
40min
Lime Grapefruit Cooler
10min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM6)
10min
Lemongrass Beef Salad
30min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Bibimbap burrito
45 Min