Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g vegetable oil
- ½ cm ginger, fresh, peeled, thinly sliced
- 510 g pork spare rib, cut into small pieces (approx. 2 in.) (see Tip)
- 60 g powdered sugar, to taste
- 60 g rice wine
- 60 g white vinegar
- 15 g soy sauce, light
- 15 g soy sauce, dark
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1971.4 kJ / 471.2 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 33.6 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 445.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir Fried French Beans
15 min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1 Std. 30 Min
Hazelnut Coffee
5 min
Mango Ice Cream
2 Std. 20 Min
Flower Pot Egg Pudding
3 Std. 15 Min
Creamy Mango Ice Cream
2 Std. 20 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Black sesame cream soup
15 min
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Ube Coffee
10 min
Berry Ice Cream
20 min