Apparaten en Accessoires
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
Voorbereiding 10min
Totaal 25u.
5 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves5
-
fresh ginger10 g
-
shallots150 g
-
light soy sauce40 g
-
dark soy sauce30 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
brown sugar70 g
-
maltose syrup plus extra for brushing1 ½ tbsp
-
pork belly, skinless1000 g
-
maltose syrup3 tbsp
-
water2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
692.9 mg
Eiwitten
21.3 g
Calorieën
4848.1 kJ /
1158.7 kcal
Vetten
106.1 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
38.6 g
Koolhydraten
27 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
HongKong Style Soy Braised Chicken
Geen beoordelingen
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2u.
Hainanese Chicken Rice
4u. 5min
Chinese Tea Eggs
1u.
Browned pork mince
20min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Hainanese chicken and rice
1u. 50min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min