Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g boiling water
- 20 g dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 10 g extra virgin olive oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 250 g kimchi (see Tips)
- 200 g daikon, peeled and cut into thin slices (5-10 mm)
- 2 tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 1 tsp pure maple syrup
- 200 g firm tofu, pressed and cut into squares (see Tips)
- 2 spring onions/shallots, cut into slices
- 4 radishes, cut into thin slices
- 1 tbsp sesame seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 794.2 kJ / 189.1 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 17.1 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Gado gado
1h
Tofu Balls
35min
Umami Soup
1h 20min
Soba noodle mee goreng
40min
Hot and sour soup
55 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Honey ginger tofu with greens
2h 25 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Sweet and sour tempeh
50min