Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g boiling water
- 20 g dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 10 g extra virgin olive oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 250 g kimchi (see Tips)
- 200 g daikon, peeled and cut into thin slices (5-10 mm)
- 2 tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 1 tsp pure maple syrup
- 200 g firm tofu, pressed and cut into squares (see Tips)
- 2 spring onions/shallots, cut into slices
- 4 radishes, cut into thin slices
- 1 tbsp sesame seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 794.2 kJ / 189.1 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 17.1 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Miso Soup with Vegetables
30min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Aglio olio e peperoncino
35min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Goi muc (squid salad)
45min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Sambal chilli
35min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min