Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1400 g water
- sea salt, to taste
- 80 g olive oil
- 500 g dried spaghetti, broken into halves
- 3 garlic cloves
- long red chillies, for garnishing
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- 150 g dry white wine
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2081.7 kJ / 495.5 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 60.6 g
- Vetten
- 20.2 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 492.5 mg
Alternatieve recepten
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 Min
Nasi tomato (tomato rice)
40 Min
Tom Yum Goong
30min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 Std.
Char Kway Teow
15 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 Min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15 Min