Apparaten en Accessoires
Aglio olio e peperoncino
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
6 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 - 100 g
-
water1400 g
-
sea salt plus extra to taste1 pinch
-
olive oil80 g
-
dried spaghetti broken into halves500 g
-
garlic cloves3
-
long red chillies cut into pieces, plus extra to garnish2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
dry white wine150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
492.5 mg
Eiwitten
16.2 g
Calorieën
2081.7 kJ /
495.5 kcal
Vetten
20.2 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
5.5 g
Koolhydraten
60.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sambal chilli
35 Min
Char Kway Teow
15 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Nasi tomato (tomato rice)
40 Min
Nasi Lemak
45 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 Min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 Std.
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Fried Beehoon
20 Min
Macaroni ABC Soup
55 Min