Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tsp vegetable oil
- 2 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 80 g pork mince
- 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp ground Szechuan pepper (see Tips)
- ½ tsp chilli powder
- 400 - 450 g extra firm tofu, drained and cut into cubes (1-2 cm)
- 30 g garlic cloves, cut into thin slices
- ½ tsp chilli paste (see Tips)
- 1 tsp red chilli oil (see Tips)
- 80 g water
- 1 tsp light soy sauce
- 2 tsp dark soy sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 905.2 kJ / 215.5 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 304.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chai Buey
1 godz. 45 min
Mapo tofu
15 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Mapo Tofu
35min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15 min.
Dan dan mian (dandan noodles)
1 godz. 10 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 godz. 40 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min