Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tsp vegetable oil
- 2 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 80 g pork mince
- 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp ground Szechuan pepper (see Tips)
- ½ tsp chilli powder
- 400 - 450 g extra firm tofu, drained and cut into cubes (1-2 cm)
- 30 g garlic cloves, cut into thin slices
- ½ tsp chilli paste (see Tips)
- 1 tsp red chilli oil (see Tips)
- 80 g water
- 1 tsp light soy sauce
- 2 tsp dark soy sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 905.2 kJ / 215.5 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 304.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chao qing cai (Chinese greens)
10 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 Std. 10 Min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 dk
Gado gado
1sa
Chai Buey
1h 45min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 dk
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Mapo tofu
15 Min