Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces
- 200 g mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 150 g coarse salt
- 100 g water
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- 5 coriander seeds
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2714 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Shortcrust pastry
5 min
Steamed snapper, black beans and rice
1 Std. 10 Min
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Beef Wellington (Ben) Metric
10h 10min
Asian master stock
1 Std. 45 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20 min
Stir-fried Clams
35 min
Fish stock
35 min
Sambal udang
50 Min
Curry Fish
35 min
Fragrant Asian fish parcels
40 Min