![Chicken stock paste Chicken stock paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4B75EE63-066F-4EBA-BE05-F2E4CD9155D7/Derivates/E89C68BE-3B4E-4CDE-9C5A-04FFD97D20E9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces
- 200 g mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 150 g coarse salt
- 100 g water
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- 5 coriander seeds
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2714 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4h
Tom Yum Paste
45 min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25min
Sautéed prawns
15min
Browned beef cubes (well done)
15min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2ч. 20 мин.
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Chicken stock paste
45 min
Sambal Belacan
10min
Nyonya Spice Paste
15min
Bullet Coffee
5min
Mirepoix
15min