![Vegetable stock paste Vegetable stock paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D9759D9F-27EE-48D7-BB1D-EEA3E01B8B34/Derivates/D6994D23-79C3-4C0A-9264-ABA2376B92DE.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optioneel)
- 200 g celery stalks, cut into pieces
- 250 g carrots, cut into pieces
- 100 g onions, cut into halves
- 100 g tomatoes, cut into pieces
- 150 g courgettes, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 50 g fresh mushrooms
- 1 dried bay leaf (optioneel)
- 6 sprigs mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
- 4 sprigs fresh parsley
- 120 g coarse salt
- 30 g water
- 1 tbsp olive oil
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2226 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 18.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried almonds
25 Min
Steamed chocolate cake with whipped cream
1 Std. 10 Min
Steamed bread rolls
2 Std. 10 Min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 Min
Robot cake
2h
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, TM6)
30 Min
Liquid Yoghurt in Mixing Bowl
12 Std.
Spiralised vegetable soup
9 Std.
Vegetable Stock Base
40 Min
Whole cauliflower with pea purée
40 Min