Apparaten en Accessoires
Vegetable stock paste
Voorbereiding 20min
Totaal 50min
1 bottle
Ingrediënten
-
Parmesan cheese (optioneel) cut into pieces (3 cm)50 g
-
celery stalks cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces250 g
-
onions cut into halves100 g
-
tomatoes cut into pieces100 g
-
courgettes cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms50 g
-
dried bay leaf (optioneel)1
-
mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley4 sprigs
-
coarse salt120 g
-
water30 g
-
olive oil1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 bottle
Eiwitten
28 g
Calorieën
2226 kJ /
533 kcal
Vetten
29 g
Vezels
18.4 g
Koolhydraten
34 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
151 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Spiralized Tortilla
35min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45min
Pumpkin Risotto
50min
Basil pesto
Geen beoordelingen
Classic Zabaglione
15min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Sautéing Turkey Strips
Geen beoordelingen
Soy bread with seeds
3u. 50min
Balsamic salmon and courgette noodles
25min
Quinoa Tostadas
30min
Vegan 'pulled pork'
20min
CADA (4 ingredient muesli)
10min