Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce

Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding 45min
Totaal 1u. 35min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut in pieces (2-3 cm)
    140 g
  • smoked cheese (e.g. smoked scamorza, smoked Edam cheese), cut in pieces (4-5 cm)
    200 g
Filling
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    20 g
  • fresh artichoke hearts
    300 g
    300 g canned artichoke hearts, drained
  • white wine
    100 g
  • ricotta cheese
    100 g
  • eggs
    2
  • salt
    1 tsp
  • freshly ground black pepper
    2 pinches
  • dried cannelloni tubes (approx. 180 g)
    16
Tomato sauce
  • celery stalk cut in pieces
    40 g
  • onion
    30 g
  • carrot cut in pieces
    40 g
  • garlic clove
    1
  • canned tomatoes
    400 g
    400 g ripe tomatoes, cut in pieces (3-4 cm)
  • water
    200 g
  • sugar
    1 pinch
  • salt
    1 tsp
  • freshly ground black pepper
    1 pinch

Voeding per 1 portion

Calorieën 715 kcal / 2997 kJ
Eiwitten 39 g
Vetten 39 g
Koolhydraten 40 g
Vezels 12.2 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...